Egészségügyi belsőépítészet

English Version

Egészségügyi belsőépítészet

Megvalósult álmok: referenciáink

A Medical Interior több mint 18 éves tevékenysége alatt számos kiemelkedően magas színvonalú belsőépítészeti projektet valósított meg. Az itt bemutatott projektekre azért vagyunk büszkék, mert bennük a megrendelők igényeit, a rendelkezésre álló tér adottságaival és saját szakmai igényességünkkel magas szinten sikerült összehangolni.

G1 Intézet - A női egészségért


„A felújítás óta a vendégek sokkal jobban érzik magukat az új környezetben.” dr. Szőnyi György, szülész-nőgyógyász, orvosigazgató

A G1 Intézet belsőépítészeti munkái és bútorozása a legösszetettebb feladataink egyike volt. Az Intézet magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt, ezért a forma-, szín- és anyagválasztással egy professzionalizmust, szakértelmet tükröző, bizalmat ébresztő image kialakítása volt a cél. Követelményként szerepelt az is, hogy otthonos, bensőséges és kényelmes környezet fogadja a pácienseket és az orvosokat egyaránt. Az Intézetet 2010-ben bővítették, melynek köszönhetően bonyolult alaprajz alakult ki. Szinte minden helyiség egyedi belsőépítészeit áttervezést igényelt, melyet rekordidő alatt valósítottunk meg.

g1_intezetg1_intezet
g1_intezet
g1_intezetg1_intezet

Óbudai Egészségügyi Centrum


„A Medical Interior csapata által megtervezett és megvalósított ügyfélváró minden elképzelésünket felülmúlta.” Demeter Emese Ügyvezető Igazgató

Az OEC földszinti ügyfélfogadó helyiségéhez recepciós pultot és irattároló szekrényt készítettünk. A rendelkezésre álló kis területből minél többet meg kellett őrizni a várakozó páciensek számára, és biztosítani, hogy a pultnál gyorsan folyhasson az ügyintézés. Követelmény volt még, hogy a recepció egyedi megoldású, modern formavilágú legyen. A követelményeknek egy különleges, körkörös és kissé futurisztikus pult megvalósításával feleltünk meg, mely megjelenésével egyben uralja a teret is. A pult megvilágítása mind formájában, mind méretében igazodik hozzá, fényforrása pedig egyedi: halogén spotlámpák, fénycsövek és egy függeszték kombinációja.

oec_recepcio

Nőgyógyászati magánrendelő


„Pacienseink elégedettsége a Medical Interior csapatát dicséri.” A KI-KELET Egészség Központ vezetősége

A magánrendelő bútorozásának nehézségét a kis alapterület adta. (A vizsgálót az egyik szoba megfelezésével kellett lehatárolni.) Az elkülönített részen öltözőfülkét, kézmosót és segédanyagok, gyógyszerek befogadására alkalmas szekrényeket kellett elhelyezni. A bútorokkal csak fölfelé "terjeszkedhettünk", így a falakra, a fiókos szekrények fölé, 6 db felső szekrényt helyeztünk. A levett vér és kenetek kezeléséhez és vizsgálatához szükséges munkafelületeket akril lapokból alakítottuk ki.

nogyogyaszati_rendelo
nogyogyaszati_rendelonogyogyaszati_rendelo

Fogászati rendelő


„A betegek szívesebben vesznek részt a rendelésen, otthonosabban érzik magukat a kezelések alkalmával.” dr. Varga Krisztina, Sonodent Bt.

Szentendre Óvárosi részében, egy tetőtéri lakásban alakítottunk ki egy igényes, de egyben visszafogott hangvételű rendelőt és egy otthonos várót. A festett front felületek a fogászati kezelő szék színével harmonizálnak, a kárpitos felületek narancsos színe pedig vissza-visszaköszön a bútoron és a kiegészítőkön. A rozsdamentes lábazat és az akril munkafelület folyamatosan és probléma mentesen bírja az igénybevételt. A helyiség az általunk gyártott ólmozott rendelőajtó beépítését követően alkalmas röntgenfelvételek biztonságos készítésére is. A vizsgálatot egy kamera rendszer segítségével lehet felügyelni, a röntgengépet pedig távirányítással működtetni. A későbbiekben kialakítottunk egy dentálhigiénés rendelésre alkalmas kisebb helyiséget is. Mivel a rendelőt és a gépészeti előkészítést átgondoltan terveztük meg, ezért az évekkel később kialakított új helyiség munkálatai nem jártak szükségtelen bontással és felesleges költségekkel.

fogaszati_rendelo
fogaszati_rendelofogaszati_rendelo

Partnereink: