Egészségügyi belsőépítészet

Egészségügyi belsőépítészet

Tervezés, gyártás, szaktanácsadás

Mi, a Medical Interior - a Hosptess Kft. belsőépítészeti divíziója - több mint 18 éve foglalkozunk egészségügyi intézmények, rendelők, laborok belső tereinek tervezésével, berendezésével, egyedi bútorok gyártásával és szaktanácsadással. Elsődleges profilunk ezen terek komplett kialakítása, kezdve a belsőépítészeti tervezéstől egészen a kulcsrakész kivitelezésig. Bármilyen típusú helyiség esetén professzionális megoldásokkal szolgálunk, legyen az rendelő, iroda, váró, öltöző, toilette vagy akár laboratórium.

Tervezés

Elképzeléseinket számítógépes tervező, látványtervező programok segítségével modellezzük le és mutatjuk be megrendelőinknek. A megálmodott virtuális térről vagy bútorról tetszőleges nézőpontokból készíthetők valósághű képek, ahol a formák, anyagok és fényviszonyok élethűen jeleníthetők meg. Ez nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy a lehető legjobb végeredmény szülessen meg.

Gyártás

Korszerűen felszerelt műhelyünkben a klasszikustól a rusztikuson át a modernig, bármilyen stílusú bútort le tudunk gyártani, a legkisebb elemtől akár a komplett házberendezésig. Alapanyagként hazai és egzotikus tömörfa, furnérok, MDF felületek, laminált forgácslapok stb. választhatók. A kiegészítők készülhetnek rozsdamentes acélból, szálcsiszolt alumíniumból, rézből, műanyagból, de akár egzotikus anyagból is (pl. gránit). A bútorok felülete lehet matt vagy magasfényű, akril lakkal, viasszal vagy páccal bevont stb.

Szaktanácsadás

Tervezésen és kivitelezésen kívül szaktanácsadással is foglalkozunk. Csapatunk 18 év tapasztalatával a háta mögött a belsőépítészet és bútortervezés szinte minden aspektusával kapcsolatban segíteni tud.

Tervezés

Elképzeléseinket számítógépes tervező, látványtervező programok segítségével modellezzük le és mutatjuk be megrendelőinknek.

Gyártás

Korszerűen felszerelt műhelyünkben a klasszikustól a rusztikuson át a modernig, bármilyen stílusú bútort le tudunk gyártani.

Szaktanácsadás

Csapatunk 18 év tapasztalatával a háta mögött a belsőépítészet és bútortervezés szinte minden aspektusával kapcsolatban segíteni tud.

Medical Interior katalógus

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni tevékenységünkről, kérem töltse le katalógusunkat az alábbi linkre kattintva!

Katalógus letöltése

Partnereink: